Bij De Wit.Schilder bieden we een vakkundige kitservice aan voor badkamers, zodat jouw badkamer niet alleen strak afgewerkt is, maar ook optimaal beschermd tegen vocht en schimmel.

De Wit.Schilder

Kitten.

Schildersbedrijf De Wit

Het kitten van badkamers is essentieel voor het waterdicht maken van naden en voegen, en draagt bij aan de levensduur van je badkamer.

Om de waterdichtheid en uitstraling van je badkamer te behouden, raden wij aan om de kitranden regelmatig te controleren. Indien nodig kunnen wij periodiek het kitwerk voor je vervangen, zodat je badkamer goed beschermd blijft.

Wil je jouw badkamer laten kitten of is het tijd voor nieuwe kitranden? Neem contact op met De Wit.Schilder voor een vrijblijvende offerte en advies op maat. Wij staan klaar om jouw badkamer weer fris en waterdicht te maken!

Gladde afwerking

Ben jij op zoek naar een schilder met jarenlange ervaring?

De Wit.Schilder

Voorkom lekkages en schimmelvorming.

De voordelen

  • Vochtbescherming: In badkamers komt veel vocht voor, wat kan leiden tot lekkages en schimmelvorming. Goed aangebrachte kitvoegen voorkomen dat water de voegen binnendringt.

  • Strakke afwerking: Naast de functionele voordelen zorgt een nette kitrand voor een mooie en strakke afwerking van je badkamer.

  • Duurzaamheid: Door regelmatig onderhoud en het correct aanbrengen van nieuwe kit, blijft je badkamer langer in topconditie.

  • Vakmanschap: Onze ervaren kitters zorgen voor een waterdichte, gladde afwerking die zowel praktisch als esthetisch perfect is.

Kom in contact