Voor al je schilderwerk.

De Wit.Schilder

Wij helpen je graag met hoogwaardige schilderwerkzaamheden, wandafwerking, betoncire, beglazing en renovatiewerkzaamheden.

We zijn een schildersbedrijf dat zich voornamelijk richt op de particuliere markt. We verzorgen buiten- en binnenschilderwerk, wandafwerking, betoncire en beglazing met een hoge kwaliteitsstandaard.

De Wit.Schilder
0+
Afgeronde projecten
0%
Klanttevredenheid

Onze voordelen

GESPECIALISEERD IN HET VERZORGEN VAN MAATWERK

Bij Schildersbedrijf De Wit bieden wij een breed scala aan diensten die zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten. Onze specialiteiten omvatten:

  • Professionele Afwerking: Hoogwaardige en nette afwerking die moeilijk zelf te bereiken is.
  • Kleurenadvies: Professioneel advies over kleurkeuzes en combinaties die passen bij de stijl en sfeer van de ruimte.
  • Garantie: Garantie op het geleverde werk, wat vertrouwen geeft in de duurzaamheid en kwaliteit van het schilderwerk.

Schilderwerk
Wij bieden een breed scala aan schilderdiensten voor zowel binnen- als buitenshuis.
Maatwerk
Elk project is uniek en verdient een persoonlijke aanpak die volledig aansluit bij jouw wensen en behoeften.
Buiten
Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardig buitenschilderwerk dat niet alleen je huis verfraait, maar ook beschermt tegen de elementen.

Onze geschiedenis.

Schildersbedrijf met een rijke geschiedenis.

Schildersbedrijf De Wit is jouw betrouwbare schilder bij jou in de buurt. Met jarenlange ervaring en een team van vakkundige professionals, bieden wij hoogwaardige schilder- en renovatiediensten voor zowel binnen- als buitenshuis.

1951.

Opgericht.

Schildersbedrijf De Wit heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1951, toen het werd opgericht door Janus De Wit.

1964.

Overname

In 1964 nam opa Eduard Ebbers het bedrijf over en legde de basis voor de toekomstige groei en ontwikkeling. Zijn zoon Eddy Ebbers nam het stokje over in 1991 en zette de traditie van vakmanschap en kwaliteit voort. Tegenwoordig wordt het bedrijf gerund door Eddy samen met zijn zoon Teun Ebbers, die de volgende generatie van het familiebedrijf vertegenwoordigt. Door de jaren heen is Schildersbedrijf De Wit uitgegroeid tot een vertrouwde naam in de particuliere markt, bekend om zijn hoogwaardige schilderwerk, wandafwerking, betoncire, beglazing en isolatiewerkzaamheden. Met een sterke focus op kwaliteit en klanttevredenheid blijft het bedrijf zich inzetten voor vakmanschap en innovatie.